Kabelskåp

Produkter för eldistribution •

Om oss

Ett marknadsledande företag

Gevea AB har en lång historia, vårt företag grundades redan 1918 av Gustav Verner Andersén. Sedan 1919 har vi tillverkat linjefrånskiljare samt tillbehör för linjebyggnation. I dag finns våra lokaler i Norrköping och vårt utbud har utvidgats till att omfatta såväl kabelskåp som säkringsapparater och avgreningsstöd. Vi ingår i ADDTECH-koncernen och vi arbetar huvudsakligen med att ta fram egentillverkade produkter. Utöver detta kompletterar vi även vår produktkatalog med lösningar från marknadsledande leverantörer. Våra lösningar exporteras till mer än 15 länder.

En modern produktion med kvalitetsfokus

Medarbetarna hos Gevea AB jobbar med en modern produktion med robotar och CNC-teknik, än i dag sker en stor del av monteringen manuellt. Det är ett aktivt val för att vi ska kunna garantera kvalitet och leveranspålitlighet. Utöver egen utveckling arbetar vi med produktion och marknadsföring. Våra produkter har kommit att uppskattas långt utanför Sveriges gränser och 50 % av vår produktion exporteras till andra länder.

Vi är kvalitetscertifierade

Vi satsar på kvalitet i alla led. 1999 certifierades företaget enligt standarden ISO 9001:1994, i dag har vi fått ackrediteringen ISO 9001:2015 av SWEDAC. Under vår hundraåriga historia har vi tagit fram prisvärda produkter som har utvecklats i samarbete med användare i olika länder.

Vi lyssnar på våra kunder och anpassar oss efter svenska och internationella säkerhets- och kvalitetsnormer.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När ditt föertag är i behov av kabelskåp eller andra produkter för eldistribution.

  Adress:
  Vagngatan 9
  603 63 Norrköping

  E-post:
  offert@kabelskap.se

  Orgnr:
  556052-8522

OM OSS

När ditt föertag är i behov av kabelskåp eller andra produkter för eldistribution.

Kabelskåp.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Gevea AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vagngatan 9
603 63 Norrköping

offert@kabelskap.se

Orgnr:
556052-8522